Fronter 2

Luckor och fronter

Möjligheternas värld. Vi har ett stort utbud av fronter i olika utföranden och färger.

Trend front 1

Trend

En slät lucka som finns i 20 olika kulörer. Lackerad 19 mm MDF. Glans: 30±5.

Viva 2

Viva

En stilren och enkel vit lucka med ett förmånligt pris. 16 mm melaminbelagd MFC med kantlist av ABS.

Integra Steel Grey

Integra

"En slät och elegant grålackerad lucka med integrerade handtag. Designen är minimalistisk. Lackerad 19 mm MDF med urfrästa handtag i luckans övre kant. Närmaste färgkod: NCS S 4500-N. Glans: 30±5."

Edge Black Ash 1

Edge Black Ash

En modern svart front med strama linjer och en vacker, varm trästruktur. Fronten är 19 mm tjock och har en slät yta av svartbetsad askfanér samt 1,5 mm kantlist i ask. Klarlackad med UV-beständig lack som lyfter fram trästrukturen.

Edge Walnut 1

Edge Walnut

En elegant lucka i valnöt som ger en lyxig känsla. 19 mm träfiberskiva med en slät och matt yta av valnötsfanér och 1 mm kantlist i valnöt. Klarlackad med UV-beständig lack som lyfter fram trästrukturen.

Fasett Natural Oak 1

Fasett

En klassisk, rustik lucka med herrgårdsspegel och vacker ekstruktur. 19 mm ram i massiv ek och facetterad spegel. Består av fem delar.

Gloss 1

Gloss

Slät högblank minimalistisk och modern lucka i vitt. 19 mm MFC med 1,5 mm akrylfolie på fram- och baksida, kantlister av akryl.

Gloss vitrine 1

Gloss vitrine

Slät högblank minimalistisk och modern vitrindörr i vitt. 19 mm MFC med 1,5 mm akrylfolie på fram- och baksida, kantlister av akryl.

Edge Black Ash 2

Core

Vit lucka i stilren och klassisk design. Lackerad 18 mm MDF med skyddande melaminbeläggning på baksidan. Närmaste färgkod: NCS S 0502-G78Y. Glans: 30±5.

Heritage Blue Grey 1

Heritage

En klassisk lucka med herrgårdsspegel i en elegant blågrå kulör. Lackerad 18 mm MDF med formpressad profil. Närmaste färgkod: NCS S 7010-R90B. Glans: 30±5.

Heritage Blue Grey Vitrine 1

Heritage vitrine

En klassisk lucka med herrgårdsspegel i en elegant blågrå kulör. Lackerad 18 mm MDF, formpressad profil. Närmaste färgkod: NCS S 7010-R90B. Glans: 30±5.

Shaker steel grey 1

Shaker

En klassisk lucka med stilren och enkel spegeldesign i en elegant grå kulör. Lackerad 18 mm MDF med ram och slät spegel. Består av fem delar. Närmaste färgkod: NCS S 4500-N. Glans: 30±5.

Boka ritningstid

Gratis ritningstid