Grass

Funktionella lösningar

Hos oss hittar du ett stort utbud av funktionella lösningar till ditt kök. De flesta av dessa produkter finns i en mängd olika material och färger i olika prisklasser för att passa din budget.

Shaker Natural Oak K05 8747 2

Epoq

Sockellåda 60 cm

Det är sällsynt att människor klagar över att de har för mycket förvaringsutrymmen i köket. Därför tar vi hela tiden fram nya förvaringslösningar för kökets alla delar. Ett exempel är den här smarta sockellådan.

Untitled5

EVOline

Port 3

Den här pop-up lösningen nyttjar utrymmet i köket optimalt. Montera den i köksbänken så poppar den upp, eller i ett väggskåp så att den kan dras ner. Locket kan vippas upp så att du kan ladda telefonen eller använda brödrosten även när den är i nedsänkt position.

Epoq

iMove 60 cm

En smart och funktionell utdragslösning för väggskåp. Extra praktisk är den för de av oss som inte når upp till översta hyllan. Dras nedåt och utåt i samma rörelse. Ger god översikt och allt på hyllorna finns inom räckhåll. Passar i 60 cm väggskåp, 70 eller 92 cm höga.

Epoq

Källsortering Cube 600

Källsorteringssystem med sex behållare och ventilerad behållare för matavfall. Både sidorna och området mellan behållarna är täckta så att smulor och matrester inte hamnar på botten av skåpet. Finns för 40, 60 eller 80 cm breda skåp.

Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00305 1
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148 1
Integra Steel Grey K07B two drawer cabinet front 00504 1

Epoq

Invändiga lådor

Med den här lösningen får du plats med två lådor bakom en och samma front. En perfekt extra förvaringsplats som är särskilt praktisk under integrerade spishällar och ugnar.

Logik

LED lådbelysning

Lådbelysning som tänds automatiskt när lådan öppnas.

Untitled2

BackFlip eluttag

EVOline Backflip

Det är praktiskt att ha många eluttag i köket. Det gäller även vid köksön, oavsett om du har installerat spishällen där eller inte. EVOline Backflip är en diskret och funktionell lösning och du når lätt USB-porten och de två uttagen med ett enkelt tryck med fingret. Finns i flera olika färger och material.

Trend Edge Black  Walnut K03 9321 V3 1

Epoq

Lådindelning

Med den här flexibla lösningen blir det lätt att organisera din kökslåda och du får enkelt plats med alla redskap. Indelningen kan anpassas efter behov.

Epoq

Tandem 60 cm utdragsförvaring

En smart och funktionell utdragslösning för väggskåp. Extra praktisk är den för de av oss som inte når upp till översta hyllan. Dras nedåt och utåt i samma rörelse. Ger god översikt och allt på hyllorna finns inom räckhåll. Passar i 60 cm väggskåp, 70 eller 92 cm höga.

Untitled1

Electrolux

Oppvaskmaskin med ComfortLift

Med ComfortLift blir det enkelt att tömma diskmaskinen. Den undre diskhyllan glider enkelt ut och lyfts upp till en bekväm arbetshöjd så du inte behöver böja dig ner. Slipp obekväma arbetsställningar som sliter på ryggen, samtidigt som det blir enklare att plocka ut porslin och glas utan att tappa det.

Untitled8

Epoq

Twist eluttag

Smart eluttag i rostfritt stål med två jordade uttag som öppnas med en twiströrelse. Platsbesparande kabelhantering.

Untitled3

EVOline

Square80 QI eluttag

Det är inte alltid man kan ladda mobilen var man vill. Här är lösningen! Trådlös laddare för mobiltelefoner, vägguttag och USB-port i ett. Finns i flera färger och är lika praktisk i köket som i tvättstugan.

Untitled4

Epoq

Inbyggd strykbräda

En praktisk och utrymmesbesparande lösning som döljs bakom lådfronten när den inte används. Strykbrädan har en perforerad botten som släpper igenom ångan från strykjärnet och ger ett rynkfritt resultat.

Untitled6

Epoq

Utdragbar tvättkorg med hjul

En smart och funktionell lösning med utdragsskena och hjul. Kan monteras i underskåp och högskåp. Med praktisk avdelare för smutstvätt och 12 kilos kapa- citet är det här din bästa vän i tvättstugan.

Untitled7

Samsung

Tvättmaskin

Brukar du glömma ett par klädesplagg när du har startar tvättmaskinen? Det är inget problme med den här tvättmaskinen som tack vare funktionen AddWah gör att du kan lägga i kläder efter att du startat ett program.

Grass Sensomatic

Elektrisk lådutkastare

Elektrisk lådutkastare som vid en lätt knuff mot lådfronten öppnar lådan. Perfekt när du står med händerna fulla. Optimerad för användning på en bottenlåda tex under diskho.

Grohe

Blue

Grohe Blue, innovativ blandare som sparar tid i köket. Med en enkel beröring får du friskt och kallt kolsyrat vatten direkt från kranen.

Grass

Artikel

GRASS – Insidan räknas

GRASS erbjuder tidlösa, eleganta och smarta kvalitetslösningar som passar utmärkt i de flesta kök, samtidigt som produkternas funktion alltid har högsta prioritet.

Boka ritningstid

Gratis ritningstid