Heritage Classic White K06AFull view without people 01718 V3 2

Heritage

Classic White

Romantisk lantstil med fokus på charm och traditioner. Ett kök skräddarsytt för lugna dagar i sommarstugan eller den mindre lägenheten. Dekorativa skåpluckor och fina detaljer förstärker den hemtrevliga känslan.

Heritage

Classic White

S 0502-G78Y

Classic White är en tidlös klassisk bas som du kan dra åt olika stilhåll beroende på vad du väljer att kombinera den med.

Antico

Knopp 30 mm vit

Heritage Classic White K06Asurface detail 01694 V2
Heritage Classic White K06Abackflip socket gif 01676 V2
Heritage Classic White K06Abackflip socket gif 01675 V2
Heritage Classic White K06A backflip socket gif 01673 V2

Laminat

Ragged Oak

Med nya och bättre tillverkningsmetoder har laminatskivorna närmat sig de mer exklusiva materialen som sten och massivt trä – samtidigt som de är mycket lättskötta.

Heritage Classic White K06AFaucet sink 01688 V2 zoom

Blanco

Livia-S Chrome

Livia är en kvalitetsblandare som ger varje kök ett lyft. Den finns i flera olika material och passar de flesta stilar.

Heritage Classic White K06AFaucet sink 01688 V2

Franke

HDX 654

Vändbar infällningsdiskbänk för 60 cm bänkskåp. Turbowaste. korgventiler, twistcontrol och vattenlås ingår.

Detta kök
32 688:-

Fronter
Heritage Classic White

Knopp
Antico vit 30mm

Belysning
Logik San Francisco LED-spot

Eluttag
Twist

Invändiga lösningar
Savo torkställ 80cm

Bänkskiva
Laminat Ragged Oak

Diskho
Franke HDX 654

Blandare
Blanco Livia-S Chrome

Som beskrivet ovan, exl. vitvaror

Alternativ lösning
22 787:-

Bänkskiva
Massiv Ek, fast längd 246cm

Blandare
Damixa Traditional Chrome

Diskho
Silver 100×49 infälld

I-kjøkken

I-kjøkken

I-köket är ett rakt kök där alla element byggs ut från en enda vägg. Den här planlösningen används ofta om rummet är långt och smalt eller för öppna planlösningar.

Integra

Black & Chalk

Enkelt och fridfullt, inspirerat av japansk design. Rena linjer och ytor ger ett elegant, minimalistiskt och diskret intryck. Kombinationen av nordiska material och starka kontraster ger en rogivande zen-känsla, samtidigt som den skandinaviska varma känslan lyser igenom.

Integra

Steel Grey

Att ett kök är välplanerat behöver inte gå ut över stilen. Formgivningen är modern och tidlös och smarta inbyggnadslösningar ser till att utrymmet nyttjas optimalt. Med den lugna och neutrala grå färgen som fond kan du enkelt sätta din egen personliga prägel på köket med möbler och tillbehör.

Heritage

Blue Grey

Modern lantlig stil i en vacker djupbå nyans. Ett traditionellt lantkök i moderna färger, klassisk design och kvalitet in i minsta detalj. Tillbehör i mörka träslag som rökt ek framhäver det eleganta utseendet.

Shaker

Natural Oak

Urban elegans. Med det här köket kan du nyttja takhöjden optimalt. Ett smart val för mindre lägenheter. Fronterna i ek har en utpräglad skandinavisk design.

Heritage

Classic White

Romantisk lantstil med fokus på charm och traditioner. Ett kök skräddarsytt för lugna dagar i sommarstugan eller den mindre lägenheten. Dekorativa skåpluckor och fina detaljer förstärker den hemtrevliga känslan.

Edge

Black Ash

Ett modernt kök för dig som föredrar mörka nyanser. Det här är en vacker och rymlig kökslösning med utgångspunkt i svarbetsad ask och sofistikerade svarta detaljer. Lätt att kombinera med andra färger och material om du önskar lite variation.

Core

White

Urbant kök med moderna detaljer. Här får du ett praktiskt kök med budgetvänliga materialval.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funktionalism med en lätt industriell touch. Robusta och råa material med enkla former. Smart förvaring och inbyggnadslösningar skapar ordning och utnyttjar utrymmet optimalt. Med den praktiska redskapslisten har du alltid vispen, stekspaden och sleven inom räckhåll. Köksön fungerar som extra arbetsyta, inbjuder till fest och låter hela familjen delta i matlagningen.

Trend

Warm Grey

Varm, skandinavisk minimalism. Ett kök för den aktiva familjen, med en öppen planlösning och väl tilltagna utrymmen för såväl matlagning som förvaring. Grå nyanser i kombination med ljusa massiva träslag motverkar vardagsstressen och skapar lugn och ro i köket.

Trend

Green Envy

Urban design för öppna planlösningar. I detta lekfulla kök utnyttjas platsen på höjden till fullo, vilket ger maximalt med förvaringsutrymme. Köksapparater med multifunktioner och smarta lösningar bjuder på spännande möjligheter. Den fräscha gröna färgen i kombination med bänkskivan i hållbar bambu framhäver den ungdomliga och skandinaviska stilen.

Shaker

Steel Grey

Klassisk och tidlös design med eleganta detaljer. Sobert grått med detaljer i marmor och mässing. Det här köket är designat för ett aktivt socialt liv och inbjuder till långa, trevliga middagar med släkt och vänner. Den generösa köksön är perfekt för både bakning och som serveringsyta, medan de flexibla förvaringslösningarna och de dubbla utdragslådorna gör det enkelt att hålla ordning.

Trend

Blue Grey

Design för 2 000-talets vardag. Detta moderna kök domineras av en djupblå färg som skapar en unik känsla. Planlösningen är öppen och inbjuder till matlagning och umgänge. Genomtänkta inbyggnadslösningar och smarta köksmaskiner med den senaste tekniken hjälper dig att spara tid.

Shaker

Steel Grey

Kombinationen av klassiska och moderna detaljer ger detta lantliga kök en elegant och modern look. Ett kompakt kök för öppna planlösningar, där funktion och estetik går hand i hand.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikerad modernism med eleganta detaljer och design- element som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. De flexibla och rymliga förvaringslösningarna gör det här köket lättarbetat och effektivt. Materialen håller högsta kvalitet, både när det gäller design och teknologi. Ett kök för dig som vill ha ett lyxigt kök med bra komfort.

Heritage

Light Grey

Enkel, lantlig estetik i vackra och rofyllda nyanser. När utrymmet är begränsat är det tur att det finns smarta förvaringslösningar. I det här köket har du utmärkta förutsättningar att föra matlagnings-traditionerna vidare till kommande generationer.