Integra Black  Chalk K01B Full view without people 00034

Integra

Black & Chalk

Enkelt och fridfullt, inspirerat av japansk design. Rena linjer och ytor ger ett elegant, minimalistiskt och diskret intryck. Kombinationen av nordiska material och starka kontraster ger en rogivande zen-känsla, samtidigt som den skandinaviska varma känslan lyser igenom.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Svart och vitt i skarp kontrast är en tidlös modern kombination. Vitt är luftigt, lätt och neutralt och det svarta ger en dramatisk ton. Det monokroma resultatet ger en bekväm bas som enkelt kan kombineras med andra spännande element.

Epoq

XP integrerad låda

Integra Black  Chalk K01B integrated drawers in tall cabinet 00111 V2
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148
Integra Black  Chalk K01B Cutlery dividers in drawers plastic mats 00145
Integra Black  Chalk K01B Full view without people 00061
Integra Black  Chalk K01B surface detail one 00089

Dekton

Kelya

Dekton är en av de reptåligaste mest lättskötta bänkskivorna på marknaden.

Integra Black  Chalk K01B Faucet sink 00166

Grohe

Minta U-spout Velvet Black

Blandaren Grohe Minta är superpraktisk och utformad för att göra köksarbetet så lätt som möjligt. Den höga pipen gör det enkelt att fylla stora grytor och kastruller och kan vridas 360° för maximal flexibilitet i köket.

Integra Black  Chalk K01B Faucet sink 00173

Blanco

Dalago 6 Anthracite

Det perfekta valet om du vill ha en extra djup diskho utan att kompromissa med designen. Den djupa hon gör det lätt att diska stora kastruller och wokpannor. Dalago finns i tre modeller och tio olika färger.

Detta kök
102 028:-

Fronter
Integra Black & Chalk 

Invändiga lösningar
XP integrerad låda
XP besticklåda svart 40cm

Bänkskiva Dekton Kelya

Diskho Blanco Dalago 6 Anthracite

Blandare
Grohe Minta U-spout Velvet Black

Som beskrivet ovan, exl. vitvaror

Alternativ lösning
51 010:-

Bänkskiva
Kompaktlaminat svart 

Blandare
Damixa Silhouet Matt Black

Diskho
Blanco Dalago 6 Anthracite innfälld

Parallellkök Arbetstrekanten

Parallellkök

Ett parallellkök löper längs två motsatta väggar. Ett I-kök kan bli ett parallellkök med hjälp av en köksö där man med fördel placerar spishäll och diskho. Den som arbetar i köket står då vänd ut mot rummet, vilket gör matlagningen till en mer social aktivitet.

Arbetstrekanten

Arbetstriangeln är ett begrepp som beskriver hur man jobbar mellan de tre viktigaste arbetsstationerna i ett kök: diskhon, kylskåpet och spisen. Principen är att du ska arbeta så bekvämt som möjligt och flytta råvaror, grytor och dig själv så energieffektivt som möjligt. Därför är det viktigt att de tre arbetsområdena är smart placerade i förhållande till varandra. Genom att rita en linje mellan de tre stationerna kan man mäta hur effektiv lösningen är. Principen är att ju kortare den sammanlagda längden på linjen är, desto mer energieffektivt kommer du att jobba.

Integra

Black & Chalk

Enkelt och fridfullt, inspirerat av japansk design. Rena linjer och ytor ger ett elegant, minimalistiskt och diskret intryck. Kombinationen av nordiska material och starka kontraster ger en rogivande zen-känsla, samtidigt som den skandinaviska varma känslan lyser igenom.

Integra

Steel Grey

Att ett kök är välplanerat behöver inte gå ut över stilen. Formgivningen är modern och tidlös och smarta inbyggnadslösningar ser till att utrymmet nyttjas optimalt. Med den lugna och neutrala grå färgen som fond kan du enkelt sätta din egen personliga prägel på köket med möbler och tillbehör.

Heritage

Blue Grey

Modern lantlig stil i en vacker djupbå nyans. Ett traditionellt lantkök i moderna färger, klassisk design och kvalitet in i minsta detalj. Tillbehör i mörka träslag som rökt ek framhäver det eleganta utseendet.

Shaker

Natural Oak

Urban elegans. Med det här köket kan du nyttja takhöjden optimalt. Ett smart val för mindre lägenheter. Fronterna i ek har en utpräglad skandinavisk design.

Heritage

Classic White

Romantisk lantstil med fokus på charm och traditioner. Ett kök skräddarsytt för lugna dagar i sommarstugan eller den mindre lägenheten. Dekorativa skåpluckor och fina detaljer förstärker den hemtrevliga känslan.

Edge

Black Ash

Ett modernt kök för dig som föredrar mörka nyanser. Det här är en vacker och rymlig kökslösning med utgångspunkt i svarbetsad ask och sofistikerade svarta detaljer. Lätt att kombinera med andra färger och material om du önskar lite variation.

Core

White

Urbant kök med moderna detaljer. Här får du ett praktiskt kök med budgetvänliga materialval.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funktionalism med en lätt industriell touch. Robusta och råa material med enkla former. Smart förvaring och inbyggnadslösningar skapar ordning och utnyttjar utrymmet optimalt. Med den praktiska redskapslisten har du alltid vispen, stekspaden och sleven inom räckhåll. Köksön fungerar som extra arbetsyta, inbjuder till fest och låter hela familjen delta i matlagningen.

Trend

Warm Grey

Varm, skandinavisk minimalism. Ett kök för den aktiva familjen, med en öppen planlösning och väl tilltagna utrymmen för såväl matlagning som förvaring. Grå nyanser i kombination med ljusa massiva träslag motverkar vardagsstressen och skapar lugn och ro i köket.

Trend

Green Envy

Urban design för öppna planlösningar. I detta lekfulla kök utnyttjas platsen på höjden till fullo, vilket ger maximalt med förvaringsutrymme. Köksapparater med multifunktioner och smarta lösningar bjuder på spännande möjligheter. Den fräscha gröna färgen i kombination med bänkskivan i hållbar bambu framhäver den ungdomliga och skandinaviska stilen.

Shaker

Steel Grey

Klassisk och tidlös design med eleganta detaljer. Sobert grått med detaljer i marmor och mässing. Det här köket är designat för ett aktivt socialt liv och inbjuder till långa, trevliga middagar med släkt och vänner. Den generösa köksön är perfekt för både bakning och som serveringsyta, medan de flexibla förvaringslösningarna och de dubbla utdragslådorna gör det enkelt att hålla ordning.

Trend

Blue Grey

Design för 2 000-talets vardag. Detta moderna kök domineras av en djupblå färg som skapar en unik känsla. Planlösningen är öppen och inbjuder till matlagning och umgänge. Genomtänkta inbyggnadslösningar och smarta köksmaskiner med den senaste tekniken hjälper dig att spara tid.

Shaker

Steel Grey

Kombinationen av klassiska och moderna detaljer ger detta lantliga kök en elegant och modern look. Ett kompakt kök för öppna planlösningar, där funktion och estetik går hand i hand.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikerad modernism med eleganta detaljer och design- element som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. De flexibla och rymliga förvaringslösningarna gör det här köket lättarbetat och effektivt. Materialen håller högsta kvalitet, både när det gäller design och teknologi. Ett kök för dig som vill ha ett lyxigt kök med bra komfort.

Heritage

Light Grey

Enkel, lantlig estetik i vackra och rofyllda nyanser. När utrymmet är begränsat är det tur att det finns smarta förvaringslösningar. I det här köket har du utmärkta förutsättningar att föra matlagnings-traditionerna vidare till kommande generationer.