Blandebatteri 1

Blandare

Köksblandare finns i många färger och utföranden, från klassiska till trendiga. Det är förstås viktigt att blandaren är praktisk, men se till att den matchar stilen på köket i övrigt.

Damixa Silhouet Chrome
Damixa Silhouet Polished Brass
Damixa Silhouet Steel
Danixa Silhouet Matt Black

Damixa

Silhouet

Är du på jakt efter en traditionell blandare i rostfritt stål? Eller kanske en mattsvart och elegant blandare som passar perfekt i ett minimalistiskt kök? Oavsett vilken färg du väljer på Silhouet får du en stilren och vacker blandare som passar lika bra i dagens som i morgondagens kök – Damixa Silhouet är essensen av en tidlös skandinavisk design.

1
3
2
4

Mora

Izzy

Serien Mora Izzy har ett kaxigt och karaktäristiskt utseende som ger hemmet designkänsla. Den nya exklusiva utgåvan Izzy Rustic har, som namnet antyder, en rustik finish inspirerad av industruiella och råa miljöer. Mora Izzy Raw har en guldskimrande yta av obehandlad mässing. Att den varken är polerad eller lackerad gör att den har en rå, matt yta som med tiden kommer att åldras och få en vacker patina. Mora Izzy Rock är modernt kaxig, med läckra bearbetade detaljer som ger blandaren en unik känsla.

Blanco Livia S Chrome
Blanco Livia S Brushed Brass
Blanco Livia S Manganese

Blanco

Livia

Livia är en kvalitetsblandare som ger varje kök ett lyft. Den finns i flera olika material och passar de flesta stilar. Borstad mässing förstärker känslan i ett klassiskt lantkök, medan mörk oxid blir pricken över i:et när du vill ge köket en rå industrikänsla. Livia klarar sig fint på egen hand men kommer verkligen till sin rätt när den kompletteras med matchande diskmedelspump och pop up-reglage för vaskens bottenventil inbyggd i diskbänken.

Mora Cera Duo Miniprofi Sensor
Mora Cera Duo Sensor 2

Mora

Cero Duo & Sensor

Mora Cera Duo är en kombination av en traditionell köksblandare och en sensorstyrd. Med spaken fungerar den som vanligt men du kan även använda den beröringsfritt. Du väljer själv hur lång spoltid du vill ha samt hur varmt vattnet ska vara. När du håller handen framför sensorn får du en beröringsfri spolning i 4,8 eller 12 sekunder – en hygienisk och miljövänlig blandare som hjälper dig att spara på vattnet. Nu kan du tillaga kyckling utan att behöva torka av blandaren för att undvika bakterispridning när du tvättat händerna.

E11100063107 Grohe Minta C Hard Graphite Børstet
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Børstet
E11100063207 Grohe Minta C Hard Graphite Polert
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Polert

Grohe

Minta C

Kranen er berøringssensitiv og en enkel berøring med baksiden av hånden, håndleddet eller albuen vil aktivere eller deaktivere vannet. Praktisk og hygienisk - hold kranen ren samtidig som du sparer tid. Vendingsgraden er på 360°. Full vendingsgrad er noe du garantert vil verdsette om du har en vask med to kummer. Toppmontering gir enkel installasjon.

E11100064007 Grohe Minta Hard Graphite Børstet
E11100063707 Grohe Minta L Warm Sunset Børstet
E11100064107 Grohe Minta L Hard Graphite Polert
E11100063607 Grohe Minta L Warm Sunset Polert

Grohe

Minta L

"Blandaren Grohe Minta är superpraktisk och utformad för att göra köksarbetet så lätt som möjligt. Den höga pipen gör det enkelt att fylla stora grytor och kastruller och kan vridas 360° för maximal flexibilitet i köket. I serien finns även modeller med utdragsdusch som gör det lätt att komma åt i diskons alla hörn. Serien finns i flera färger, från klassisk krom och grafitgrå till sammetssvart och olika mässingtoner. "

Boka ritningstid

Gratis ritningstid