Gloss White L03A 9812

Gloss

White

Stilren design för en vardag full av aktivitet. Med tvättmaskin och torktumlare staplade på varandra utnyttjas utrymmet optimalt, utan att det går ut över det estetiska.

Wave

Handtag 40 cm

Gloss White L03A 9850
Gloss White L03A 9844
Gloss White L03A 9832

Gloss

White

S 0502-G78Y

Gloss White är en elegant minimalistisk modell med raka, reflekterande ytor. Den högglansiga ytan passar därför bra in i rum med begränsad belysning. Den fungerar även bra som kontrast till mattytor för ett spännande spel med textur och nyanser.

Laminat

lndustrial Concrete

Med nya och bättre tillverkningsmetoder har laminatskivorna närmat sig de mer exklusiva materialen som sten och massivt trä – samtidigt som de är mycket lättskötta.

Gloss White L03A 9832 zoom

Grohe

Get

Grohe Get är en flexibel kran som kan roteras 360 grader. Svängfunktionen är särskilt lämplig om du har en större diskbänk eller behöver plats i diskhon.

Gloss White L03A 9832

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel och elegant. En diskbänk i rostfritt stål som bara lägger till 1 mm på bänkskivan, vilket skapar illusionen av att diskbänken är integrerad i bänkskivan. En robust och porfri yta som både är ren och hygienisk.

Denna tvättstuga
25 227:-

Fronter
Gloss White

Handtag
Wave

Belysning
San Francisco LED-spot

Invändiga lösningar
Integrerad strykbräda

Bänkskiva
Laminat Industial Concrete

Diskho
Blanco Andano 400-IF/A

Blandare
Grohe Get

Som beskrivet ovan, exl. vitvaror

Alternativ lösning
22 727:-

Front
Core

Integra

Steel Grey

Raffinerade och rena linjer som livar upp vardagssysslorna. Detta välorganiserade tvättrum är uppbyggt kring smarta lösningar för sortering och förvaring som skapar ordning i kaoset. För dig som hellre lägger tid på sådant som verkligen betyder något än på hushållsarbete.

Trend

Grey White & Misty Rose

Den sköna funktionaliten. Trolla fram en estetisk dröm i lekfulla färger och behagliga material som trä och linoleum mot en ljusgrå fond. De genomtänkta lösningarna skapar ordning och hjälper dig att sköta tvätten effektivt – även när utrymmet är begränsat.

Gloss

White

Stilren design för en vardag full av aktivitet. Med tvättmaskin och torktumlare staplade på varandra utnyttjas utrymmet optimalt, utan att det går ut över det estetiska.

Trend

Emerald Green

Med sin smaragdgröna färg och solida arbetsbänkar passar den här lösningen för familjer med komplexa behov och en evigt växande tvätthög. Här finns allt du behöver för en problemfri förvaring.

Integra

Chalk

Minimalism för dig som har en aktiv livsstil och prioriterar funktion och design. Praktiska förvaringslösningar hjälper dig att hålla ordning i tvättstugan.

Shaker

Steel Grey

Elegant utanpå, smart inuti. Den här tvätthörnan effektiviserar hushållsarbetet, samtidigt som du får bra överblick över tvättmaskin och torktumlare. Smarta förvarings-lösningar skapar lugn och gör det lätt att hålla ordning.

Trend

Sienna & Chalk

Kan tvättstugan bli ditt nya favoritrum? Flexibla lösningar där du har gott om plats att sortera, stryka och vika tvätten – helt enkelt en tvättstuga som tillgodoser alla behov.