Integra Chalk L03B 9480

Integra

Chalk

Minimalism för dig som har en aktiv livsstil och prioriterar funktion och design. Praktiska förvaringslösningar hjälper dig att hålla ordning i tvättstugan.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Chalk är utpräglat minimalistisk med sina rena vita ytor, vilket utstrålar enkelhet och dämpad elegans.

Epoq

Utdragskorg

Laminat

lndustrial Concrete

Med nya och bättre tillverkningsmetoder har laminatskivorna närmat sig de mer exklusiva materialen som sten och massivt trä – samtidigt som de är mycket lättskötta.

Integra Chalk L03B 9499 zoom

Grohe

Essence L-spout Chrome

En L-formad kran med utdragbar handdusch som har inställningar för både mjuk och hård stråle. 360 graders svängningsområde ger dig hög flexibilitet och den höga kranen gör det lättare att fylla stora kärl.

Integra Chalk L03B 9499

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel och elegant. En diskbänk i rostfritt stål som bara lägger till 1 mm på bänkskivan, vilket skapar illusionen av att diskbänken är integrerad i bänkskivan. En robust och porfri yta som både är ren och hygienisk.

Denna tvättstuga
22 902:-

Fronter
Integra Chalk

Belysning
San Francisco LED-spot

Invändiga lösningar
Utdragskorg 60cm

Bänkskiva
Laminat Industrial Concrete

Diskho
Blanco Andano 400-IF/A

Blandare
Grohe Essence L-spout Chrome

Som beskrivet ovan, exl. vitvaror

Alternativ lösning
18 382:-

Front
Viva

Integra

Steel Grey

Raffinerade och rena linjer som livar upp vardagssysslorna. Detta välorganiserade tvättrum är uppbyggt kring smarta lösningar för sortering och förvaring som skapar ordning i kaoset. För dig som hellre lägger tid på sådant som verkligen betyder något än på hushållsarbete.

Trend

Grey White & Misty Rose

Den sköna funktionaliten. Trolla fram en estetisk dröm i lekfulla färger och behagliga material som trä och linoleum mot en ljusgrå fond. De genomtänkta lösningarna skapar ordning och hjälper dig att sköta tvätten effektivt – även när utrymmet är begränsat.

Gloss

White

Stilren design för en vardag full av aktivitet. Med tvättmaskin och torktumlare staplade på varandra utnyttjas utrymmet optimalt, utan att det går ut över det estetiska.

Trend

Emerald Green

Med sin smaragdgröna färg och solida arbetsbänkar passar den här lösningen för familjer med komplexa behov och en evigt växande tvätthög. Här finns allt du behöver för en problemfri förvaring.

Integra

Chalk

Minimalism för dig som har en aktiv livsstil och prioriterar funktion och design. Praktiska förvaringslösningar hjälper dig att hålla ordning i tvättstugan.

Shaker

Steel Grey

Elegant utanpå, smart inuti. Den här tvätthörnan effektiviserar hushållsarbetet, samtidigt som du får bra överblick över tvättmaskin och torktumlare. Smarta förvarings-lösningar skapar lugn och gör det lätt att hålla ordning.

Trend

Sienna & Chalk

Kan tvättstugan bli ditt nya favoritrum? Flexibla lösningar där du har gott om plats att sortera, stryka och vika tvätten – helt enkelt en tvättstuga som tillgodoser alla behov.