Knotter og håndtak 1

Knoppar och handtag

Val av material, färger och design av knopper och handtag kan framhäva din personlighet i köket eller tvättstugan. Vi har ett stort urval av knoppar och handtag, så du kan hitta den stil som passar dig bäst.

Untitled4
Untitled2
Untitled3
Untitled5
Untitled1
Untitled6
Siena håndtak.png
Volare håndtak.png
Palazzo håndtak.png
Ruvido håndtak.png

Ruvido

Knopp 20 mm

Epoq Ruvido knopp 20 mm kombinerar industriell design med elegans. Rå texturerad design och oval form med glansig finish i antikbrons passar enkelt in i rustika kök.

Freddo

Knopp 42 mm

Epoq Freddo knop 42 mm passar perfekt till ett modernt eller rustikt hushåll. Dess avsmalnande fot sitter säkert på skåpets yta, och det breda och plana huvudet ger ett bra grepp. Finish i mässingsfärg lägger omedelbart till ett nytt utseende i ditt kök.

Vivo

Knopp 33 mm

Epoq Vivo-knoppen på 33 mm i valnötsfärg är ett vackert tillskott till dina köksskåp eller lådor. Det mjuka avtrycket från trädlinjerna gör naturens närvaro i ditt hem mer framträdande. Knopparna är mångsidiga och passar in i varje kök eller sovrum med naturliga trämöbler.

Antico

Knopp 30 mm

Epoq Antico-knoppen på 30 mm är en knopp som kombinerar tradition med modernitet. Den är lämplig för nästan alla kök tack vare den neutrala och enkla designen, men skänker en doft av elegans och sofistikering till varje skåp och låda.

Forio

Knopp 38 mm

Knopp i klassisk romantisk stil, tillgänglig i sex olika utföranden som passar ihop med Conti handtag. Levereras styckvis med skruv.

Cuoio

Läderknopp

Exklusivt läderhandtag med fäste i mässing/krom. Genuint läder från svenska Tärnsjö garveri. Du får både mässing och krom fästen så att du enkelt kan välja vilken design du vill ha. Handtaget finns i svart, brun eller i naturfärgad läder från Tärnsjö Garveri.

Siena

Handtag 80 mm

Epoq Siena handtag med 80 mm skruvhål kommer i en ultramodern over-edge-design som enkelt passar dina lådor och luckor i ditt kök. Den snygga designen smälter in i ditt kök. Du kan enkelt dölja skruvarna vilket ger hantaget dess minimalistiska look.

Volare

Handtag 128 mm

Epoq Volare handtag passar alla typer av dörrar och lådor i ditt kök. Den mjuka och rundade designen ger dig en modern look i ditt kök.

Palazzo

Handtag 128 mm

Epoq Palazzo handtag passar alla kök. Dess rena och klassiska linjer samt metallfinish ger dig en tidlös look i ditt kök.

Ruvido

Handtag 128 mm

Epoq Ruvido handtag kombinerar indistruell design med elegans. Den snygga finishen passar perfekt i kök med modern indistruell look eller i steampunk-inspirerande kök.

Boka ritningstid

Gratis ritningstid